09 369 63 40

Autoglas Wetteren biedt naast een vervangwagen ook levenslange garantie op alle herstellingen en vervangingen

 

Autoglas Wetteren, uw specialist in autoruiten

Één kiezelsteentje is genoeg om een sterretje op uw autoruit te veroorzaken. Wacht dan niet te lang om er iets aan te laten doen en ga zo snel mogelijk naar Autoglas Wetteren, al drie decennia de specialist in herstellen en plaatsen van autoruiten in de regio Gent - Aalst. We hebben ook een mobiele reparatiedienst die bij u ter plekke komt.

Het lijkt een redelijk onschadelijke vorm van glasbreuk, maar toch moet u die laten verhelpen om ergere gevolgen te vermijden. Als de voorruit of zijruit van uw wagen zo zeer beschadigd is dat u er niet meer mee kunt rijden, dan moet het autoglas vervangen worden. Ook voor een nieuwe autoruit kunt u bij Autoglas Wetteren terecht. Er staat trouwens bij ons altijd een vervangwagen* of -fiets voor u klaar.

U krijgt bij Autoglas Wetteren levenslange garantie op alle herstellingen en vervangingen. We kalibreren ook camera's en sensoren.

 

NIEUW : Kalibreren van camera's in de voorruit : op voorschrift van de contructeur én uit veiligheidsoverwegingen dient bij de nieuwste wagens na het vervangen van de voorruit de camera gekalibreerd te worden. Wij hebben de apparatuur én de kennis in huis.

Kom naar Autoglas Wetteren of bezoek onze website voor meer informatie!

* gratis vervangwagen bij verzekerde schade tijdens de herstelling, bij niet verzekerde schade € 20:    100km/dag